Sexul, Benefic Pentru Sănătatea Bărbaţilor

Ziua internaţională a bărbaţilor este sărbătorită în peste 60 de ţări ale lumii, la 19 noiembrie, şi are ca obiective sănătatea bărbaţilor şi a băieţilor, îmbunătăţirea relaţiilor dintre sexe, promovarea egalităţii între sexe şi prezentarea de modele masculine de urmat. În plus, mulţi bărbaţi în vârstă vechi sunt, de asemenea, sfătuiţi să consuma suplimente de testosteron, deoarece acestea ajuta la controlul bolilor cronice cardiovasculare şi de a îmbunătăţi sănătatea lor. Deşi, toată lumea ar trebui să utilizaţi aceste suplimente cu precauţie, deoarece acestea nu sunt absolut soluţii la această problemă. Obținerea unui somn bun este la fel de important pentru sănătatea ta ca și dieta și exercițiile fizice.
Nu este nicio îndoială că vitaminele B au un rol important în sănătatea generală. De asemenea, un alt argument este nevoia de a discuta despre sănătatea bărbaţilor şi bunăstarea socială, emoţională, fizică şi spirituală, pentru an evidenţia discriminarea împotriva bărbaţilor în domeniile serviciilor sociale. Prin urmare, toată lumea ar trebui să ia pașii necesari pentru an optimiza nivelul de testosteron. Îți vei îmbunătăți sănătatea și corpul în același timp.
Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărbaților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat. Este ocazie pentru an evidenția discriminarea față de bărbați și pentru a sărbători realizările și contribuțiile lor, în special contribuțiile lor la comunitate, familie, căsătorie și grija de copii.ziua internationala a barbatului in moldova
Femeile au în mod natural niveluri mai scăzute de testosteron pe tot parcursul vieții lor. Organismul lor este mai sensibil la hormoni, iar sănătatea lor depinde de echilibrul dintre estrogen, progesteron și testosteron. Dezechilibrul care rezultă atunci când femeile folosesc terapia de substituție hormonală în timpul menopauzei este teorie care ar explica ratele crescute de cancer de sân.
variantă mai comercială pentru zi a bărbatului este data de 5 mai. Asta pentru că un anumit brand de bere a decis să le facă dreptate bărbaților, sufocați deja de atâtea ocazii special create gratie a sărbători femeia. Considerându-se oarecum defavorizaţi pentru că femeile erau răsfățate prea mult, spun ei, în această perioadă, bărbații au vrut să aibă zi numai a lor. Aşa s-an ajuns la 5 Mai - Ziua Bărbatului. Doar că această sărbătoare are nevoie şi de motivaţie mai puternică. Până la urmă, data de 8 martie reprezintă ceva important în istoria feminismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *